Accommodaties

Wij verhuren een prachtig gelegen accommodatie in Chabrehez, in het dorpje Tailles, op slechts enkele minuten van de afrit Baraque de Fraiture. Dit is afrit 50 van de E25 van Luik naar Luxemburg, 15 km voor Houffalize.

De woning is gelegen dichtbij de langlaufpistes van de Baraque de Fraiture en Samrée en ligt vlakbij het Natuurgebied van het Plateau Des Tailles.
Ze ligt op een mooi, rustig gelegen terrein van 3200 m².

De recente woning is opgebouwd uit massief hout (houtstapelbouw) dat rechtstreeks uit de bossen van Slovakije komt. Buiten is de woning afgewerkt met natuursteen en hout.
Ze biedt plaats aan 10 tot 15 personen.

De woning bestaat uit 5 slaapkamers waarvan één met douche en 2 aparte badkamers. Twee kamers staan in verbinding met de naastgelegen badkamer.
Op elke slaapkamer is een wastafel aanwezig. Verder zijn er 3 toiletten.

De naam van deze vakantiewoning is "Le brâme du cerf", wat de "bronst van het hert" wil zeggen. Tijdens de hertenbronstperiode in september en oktober kan je de herten horen burlen tot in de woning! Regelmatig zijn er edelherten te zien vanaf de woning.

Ook voor natuurliefhebbers is er veel te beleven. Soorten als notenkraker, rode wouw, kruisbek, zwarte roodstaart zijn regelmatig in de tuin te zien.
In de buurt broeden de waterspreeuw, grote gele kwikstaart, raaf, klapekster en grauwe klauwier. In de ruime omgeving broedt ook de zwarte ooievaar, die soms overvliegend te zien is. Tijdens de trekperiodes kan je hier regelmatig overtrekkende kraanvogels zien.

Op wandelafstand bevinden zich de grootste beverdammen van België en een beverreservaat.
We verhuren vlakbij (wandelafstand) een wildobservatiehut waarin je kan overnachten.

Meer info op: http://www.lebrameducerf.be.

Meer info kan steeds op aanvraag op jornvdb@hotmail.com
of per gsm op +32 (0)496 45 80 85

Wij werken momenteel samen met enkele andere accommodaties en hotels in de buurt,
waar we ook complete weekendprogramma’s kunnen aanbieden.
Uiteraard kan u ook zelf een accommodatie naar keuze boeken.web statistics